Bangalore

BANGALORE Druhy den som siel pozriet Bangalore palace kde mi hned zakazali fotit este som nebol ani v arealy zamku, vstupne 450  plus kamera 500rs. Tak som siel  prec. Stihol som pozriet Parlament, High court,Cubbon park ale kdeze tam prebiehala vystavba metra tak tam bolo vsetko ohradene.Samozrejme taxikari-riksari skusali na mna triky ale nastastie v Banaglore maju riksari taximeter tak nebol velky problem.
Pozeral som trochu aj veci na oblecenie rifle znackove levis lee za 30 euro sa zdaju fajn cena.Kozene topanky vam usiju na mieru za 30 euro podla vyberu u Batu v akcii sa daju najst pekne kozene topanky za 17 euro.
Najvecsiu radost mam z ovacia a z kokosov ktore predavajuna kazdom rohu ktore su na moju dietu najlepsie tak denne dam aj 3 kusy.
Bangalore je na Indiu moderne mesto je tu vidiet ze su tu peniaze ludia chodia moderne obleceny auta ako Porche,BMW,Mercedes je bezne videt na uliciach. Takze mozno pred odletom si kupim nieco na seba.
Ako vase inde na svete je tu dost ludi co zobru na ulici. Po obede som bol pozriet na Cirty market co je stara stvrt s uzskymi ulickami s pravou atmosferou a vonou indie.Svietil som tam ako semafor vsetci sa na mna pozerali a este som mal malu kameru uviazanu na ruke a niektory sa pytali co to je kazdemu tam zrak sel. Kedze ta stvrt je vecsia ako BA stare mesto tam som presiel iba krizom s tym ze som sem tam pozrel do uliciek.Bolo tam co pozerat aj kupovat.Chcel som sa aj najest ale nebolo moc moznosti a ked boli tak som neriskoval

Najedol som sa po ceste na hlavnu busovu stanicu Majestic bus stand. Iseil som tam kde bolo najviac ludi,ale tych ludi tam bolo viac ako viac tak som sa po pol hodine cakania najedol. Peso som presiel na Majestic bus stand a vyzera to ako hlavna stanica pre 8.8 mil mesto. Pytal so  sa ze ako sa dostanem na MG road ale kazdy konduktor ma poslal inde proste tak obrovska stanica a tolko autobusov ze kazdy mi vravel ine nastupiste a iny autobus. Tak na 4 krat ma poslal jeden spravne tak som sadol do AC busu a za 45 rs ma odviezol k MG road.Klimatizovane bus su asi na urovni BA a hlavne nie su tak preplnene.
Vecer som uz neodolal a sielsom si dat poriadnu veceru aj ked tam bol nan bread.Jedlo vynikajuce proste India neda sa to opisat. Za 200rs s tym ze este mi zbytok zabalili sebou.

Tento obsah bol zaradený v India. Zálohujte si trvalý odkaz.

Pridaj komentár