Odchod do Inde

Po turbolentnom roku 2014  ,som sa rozhodol ist do indie po vianociach som si kupil letenku do Bangalore s tym ze pojdem do tepla. Takze tu budem par mesiacov pisat moje zazitky ,z mnoho ludmi opovrhovanej Indie. Idem este neviem kam ani neviem na kolko, a snazil som sa nieco planovat ale jeden falang po mojich europskych otazkach mi povedal „follow the river“  tak som si uvedomil ze musim prepnut myslenie z europskeho na azijsky a nechat sa viest prudom.
Moje ego by chcelo cvicit jogu  aspom mesiac a pobehat trochu po juhu Indie a nakoniec by som isiel pozriet na andamn a nicobar islands ako ceresnicka na torte  ale uvidime kam ma vietor zaveje:-).

Odlet z Viedene do Bangalore s 5 hod medzipristatim vcelkom v pohode,Emirates poskytli dobry servis.Z Bangalore airport som sa dostal busom na MG road odkial som prisiel do hotela ktory som mal vyhliadnuty. OYO Rooms za 999rs (cca 15 euro) za noc s ranaj. Bol vcelku ok.
Nechcel som hned skocit do izieb za 200rs. Lebo by to bol silny kulturny sok. MG road je taka turisticka cast kde je plno znackovych obchodov ,taky maly kusok zapadneho sveta. Urobil som zakladne nakupy kupil listok na vlak do Mysore.

Tento obsah bol zaradený v India. Zálohujte si trvalý odkaz.

Pridaj komentár