Legian

Z Amedu cez Semiyak vyzdvyhnuty kufor a prichod  do hotela trochu predcasne tak sme hodinu cakali na izbu s tym ze to trvalo vecnost.
Saska vybrala Harper hotel kuta by aston novy hotel moderne zariadeny na booking.com bola ce a 500 000 idr/cca 32 e noc/ vratane ranajok co bola dobra ponuka,saska ich poprosila a tichu izbu a oznamila ze sme na svadobnej ceste.
Tak nakoniec nasu izbu pripravili s tym ze nam pripravili mile prekvapenie  lupienky kvetov na posteli a neskor zakusok a pod romanticke veci/uz som zabudol aj na to ze sme na svadobnej ceste /. Hotel na slusnej urovni aj ked detaili vidno v azii vsade.Poloha hotela bola kusok od ground zero na jl. Legian kde su vsetky hlucne diskoteky ale nastastie sme dostali izbu k bazenu a nie do ulice cize pohoda. Miesto bolo dobre ze vcelku dobre warungy aj restauracie su za hotelom a kusok je aj k moru /nemusime poziciavat motorku na celych 5 dni/.
Takze pred odchodom na sk sme si uzili trochu nocneho hukotu a zivota.
V sobotu sme skocili na motorke na Tanah lot  /chram v mori/vcelku pekne miesto /62000/vstupne ale vela turistov. Kde je vela turistov tam je vela predrazenych zbytocnosti tak som skusil zjednavat ceny obrazov a jedna pani bola rozumna a dala na ferovu cenu aj ked saska sa hanbila a bolo jej neprijemne moje zjednavanie. Cestou naspat sme sa zastavili vo vyrobni ratanoveho nabytku a dreveneho nabytku kde sme zistili realne  ceny  za ktore sa tu predava nabytok.
Kedze 17.11 sme mali zo saskou vyrocie tak sme sa vybrali na veceru do Bubba gump restauracie ktora je v style filmu Forest gump,samozrejme pri vstupe bezpecnostna kontrola so scanerom a pod nutnosti.

Posledny den preletel ani neviem ako ranajky,plaz,obed,odpocinok,vyskusal som prvy krat bazen v indonezii a zase vecera a balenie domov.Posledne 3 dni poobede a vecer boli uprsane kedze prichadza obdobie dazdov.

Odlet sme mali o1.30 rano cize nocny let nie je zly ale cestovanie s korejcami to musi kazdy zazit.
stali sme v rade na check in a korejci samozrejme nerespektovali radu a tlacili sa vpred  som sa pozrel na ochrankara ktory stal povedla zakrutil hlavou pekne prisiel za korejcami co sa predbehli a zaradil ich ako male deti za nas do radya povedal „regulations“ korejci zrejme aj tak nic nepochopili ale uz sa nepredbiehali. Kedze sme sa zachekovali cez web tak som sa ho  opytal ci web checkin caka tiez tu tak sa ma opytal na meno vytiahol papierik s menami na web checkine a povedal aby sme ho nasledovali pekne na doviedol k prazdnemu okienku a nemuseli sme sa tlacit s korejskymi dochodcami ktory sa spravajuako male nevychovane deti.

Tak uz sedime v seoule na letisku a cakame na let do viedne.

Tento obsah bol zaradený v Bali 2013. Zálohujte si trvalý odkaz.

12 reakcií na Legian

  1. Markoff povedal:

    nejake zhrnutie co bolo najlepsie, co neodporucas a podobne nebude? idem mrknut aspon fotky, uplne som na ne zabudol kd na ne nedavas linky do jednotlivych clankov pre zjednodusenie

  2. Markoff povedal:

    jo, mal by si si prejst tie albumy z Indonezie, kopec fotiek je tam duplicitne, tiez sa mi to zvyklo stavat na otrasnej Picasa od Google pri uploade, chod do organizovania albumu a zorad si fotky abecedne podla nazvu suboru a tam by si hned mal vidiet vedla seba duplicty a staci ich akurat pooznacovat a premazat, do buducna odporucam prejst na de fato neobmdzeny daleko lepsi Flickr nez blbu Picasa od Google a detto aj Outlook.com je daleko privetivejsi nez chaoticky reklamou prepchaty GMail

    • Mahmoud povedal:

      Sometimes, a country just doesn’t click. After being on the road for 9 mohnts, I’m a firm believer that people can have radically different experiences of a place just depending on where they’ve traveled in the past, where they’ve traveled immediately prior to arriving, their health, and their state of mind at the time they are there. I’ve heard such mixed things about Bali, and I think your points about trying to do Bali on a budget and having high expectations make sense. And of course, there’s the whole garbage thing.I know how frustrating being in a country that just isn’t doing it for you is; due to booking tickets in advance, we were stuck in Japan for a month. At least you go to see Bali and know it wasn’t for you. Good job on the budget, by the way. Hope you enjoy your time in Australia; sadly, we had to cut Australia because we weren’t so good with ours.

    • Well put, sir, well put. I’ll certainly make note of that.

    • still feels povedal:

      This is what we need – an insight to make everyone think

    • Bob povedal:

      Shes 19 years old. This is a Jr. race. She can improve a lot in 4 years. But the main rsoaen we are interested Joey is she is gorgeous and a world class athlete. Dont be jealous!!

  3. macka povedal:

    Krásna krajina,úžasné fotky.Kde sa chystáš najbližšie?

  4. Asking questions are truly pleasant thing if you are not understanding anything fully, however this piece of writing presents
    nice understanding yet.

Pridaj komentár