Cesta Slovensko Thajsko

Konečne na cestách tesil som sa že ideme preč zo Slovenska cesta s Quatarom bola dosť dlhá medzi pristátie sme mali 8 hodín ale dalo sa to vydržať. Do Bkk sme prišli okolo 19 hod .V bkk na kaosan road plno opitých bielych hotely skoro všetky plne tak sme sa nakoniec ubytovali v Rambutri vilage za 800 bat na noc čo je dosť vysoká cena ale Sasa chcela mat komfort tak sme to zobrali .Vcelku kludne ubytovanie okna sme mali do dvora. Unavení z cesty sme šli spať ale prvé noci sme mali problémy s časovým posunom. Pomotali sme sa po kaosan road a urobili sme si výlet po rieke Chao praya .Boli sme stále trochu unavení aj kvôli časovému posunu. V bkk sme si pozreli slávny Chatuchak market ( najväčší trh na svete) pozreli sme si Lumbini park a zabehli sme aj do Chinatownu. Po 4 dňoch v Bkk nám stačilo tak sme sa vybrali na sever Thajska do Chiang Mai.

Tento obsah bol zaradený v Thajsko. Zálohujte si trvalý odkaz.

3 reakcie na Cesta Slovensko Thajsko

  1. Shanty povedal:

    Heja Kybislav,Drzim ti paluchy, niveem ci sa nam podari stretnut, ale keby ze nie, vsetko je na ozone, keby si potreboval pomoc s fotomaterialom alebo pda tak ma pls kontaktuj, ked sa kus zabyvam a zozeniem si pocitac budem ti k dispozicii 😉

  2. Slam dunkin like Shaquille O’Neal, if he wrote informative articles.

  3. Alexander povedal:

    Wonderful goods from you, man. I’ve take note your stuff prior to and you’re just extremely meginficant. I actually like what you have acquired right here, certainly like what you’re saying and the way through which you say it. You’re making it entertaining and you continue to take care of to stay it wise. I can not wait to read much more from you. That is actually a great web site.

Pridaj komentár