Ko Phangan 10.12.2009

Dnes som zase vstal o 5.30 ..sadol so na terasu zapol pc a počúval ako sa všetky vtáci prebúdzajú na východ slnka veľmi príjemný pocit až na komáre čo ma stále štípali ,východ slnka mi tu pripadá veľmi rýchly asi do 10 min bolo normálne svetlo …… prvá noc v novom dome bola ok … tak som pobudol na nete do rana do 9 tej a potom šiel do mesta vybaviť nieake veci ..banka a pod … cítil som sa z  toho ranného vstavania unavený ale povedal som si že sa pôjdem pozrieť po ostrove a urobiť zopár foto …..

tak som obehol polovicu ostrova a zistil že sú tu veľmi pekne pláže fotky sú tu   http://picasaweb.google.com/marekaugustin všetky pláže boli poloprázdne (ako v „ juhoslavi na dovolenke za komancou „ J)…miestami bol plytký prístup do mora ale bolo to nádherné , cesty sú tu trochu poslabšie ale čo sa dá robiť …. Dnes pôjdem na half moon party som zvedavý ako to tam bude vyzerať …….

Budem rad ak budete čítať tento blog a kludne k nemu napíšete komentár (pre tých čo nevedia ako kliknúť na tu ceruzku pod článkom že komentár 🙂 ) aby som videl že si to niekto číta J

Tento obsah bol zaradený v Thajsko. Zálohujte si trvalý odkaz.

Pridaj komentár