Fort Kochi

V nedelu sa moc v Indii nerobi ale aj tak som siel na jogu co bolo fajn lebo nas bolo len 6 ludi .
Po obede som sa vybral na prechadzku ze sa pojdem pozriet  do jednej restauracie ale nemali tam nic moc pre mna.Fort kochin plny ludi cudzinci aj indovia vsade plno stankov  pozrel so  si ako ludia idu na trajekt na vedlajsi ostrov alebo na pevninu skratou.

Na plazi kopec ludi pustali si sarkanov pozerali na obrovsky bublikfuk co tam predvadzal jeden backpaker a robil asi 1 m velke bublini ktore sa vo vetre z mora premienali na mensie a deti ich nahanali.Dospeli ludia tiez pozerali ako to moze robit. Zopar miestnych politikov hovorilo na malych tribunach a presviedcalo ludi  asi vieme k comu.. Na plazi sa stretavali muslimovia s krestanmi a hinduistami a bol tam vidiet pokoj medzi nabozenstvami.

Najprv som tomu nechapal ale vcera mi to bolo vysvetlene na priklade .Moslim s krestanom sa pohadali a jeden dal druhemu facku,hned prisla policia zobrala ich a tomu co dal facku druhemu normalne by bola sadzba 1-2 dni lenze ked to bol spor medzi dvoma nabozenstvami tak hned mu dali 30 dni a bolo vymalovane.Proste policia tvrdo tresta nezhody medzi nabozenstvami a tak sa snazia udrzat pokoj medzi ludmi.
Ja som si zvykol ze v okoli domu sa ako prvy o 6  zacinaju modlit moslimova s tym ze zacnu zvolavat ludi do mesity cize zobudia cele okolie ,potom nasleduju krestania zvonit zo zvonmi a nasledne hinduisti pustia svoje pesnicky cize je to take pestre na co som si uz zvykol .

Tento obsah bol zaradený v Nezaradené. Zálohujte si trvalý odkaz.

Pridaj komentár