Fort Kochin -Vypin, Cherai beach

Do domu sa nastahoval aj Marco z jogy cize byvame na jednom poschodi.Po joge sme trochu kecali co robit a ze on bol na Cherai beach asi 30 km severne a ze bolo vcelku fajn. Tak sme si povedali ze ideme peso sme presli na ferry listky tam kupoval Marco acestou spat zase ja .Listok na ferry stji 3 rs a listok na autobus 17rs aj ked to je autobus bez skiel proste open space klasika indicka aj ked tu sa na strechach nevozi. Cesta trvala asi hodinu potom sme s cherai zobrali riksu za 40 rs na cherai beach.
Ked sme prisli okolo 2 po obede nikde nikto skoro prazdna plaz …marko vravel ze vcera to bolo uplne plne.
Tak sme hladali miesto v tieni lebo pieklo ale nokde nic tak sme si sadli do stanku s kokosmi kde boli prichystane stolicky pre hosti…..kedze predavac spal tak sme sa vyzliekli a sli sa kupat marco ho chcel zobudit ze nech honecha vyspat sak co bude robit . Ked som sa vratil z vody Marko uz s nim kecal a uz mu chystal za kokos za 30rs co bolo fajn ze to je na plazi.
Potom prisla este predavacova zena a tak predavali spolu…zrazu sa zacali ludia trusit a vsetci si sadali vedla nas na stolicky a usmievali sa ….Marko hned s kazdym sa dal do reci.Sedeli vedla nas chlapci z kriketoveho klubu niekde z tamil nadu anglicky nevedeli ale dorozumeli sme sa.
Plno miestnych sa zastavovalo a pozeralo na nas ze co sedime v takom osarpanom stanku. Vyskusal som aj zelene mango s chili co ma riadne rozohrialo. Arabske more vcelku teple ale zachranar prisiel a povedal nam aby sme neplavali dalej lebo ze tam su prudy a ze odnasaju ludi.Na charoi beach sme pozreli ubytka ale vsetko nad 1000rs co je fakt moc. Plaz bola s sedym pieskom cize nic extra a voda bola mutna cize viditelnost 0m ale dalo sa schladit v mori vlny boli vcelku ok dalo sa tam vchadzat aj vychadzat v pohode. Naspet sme sa v informacnom centre pytali ze ako sa dostaneme na fery ze najprv bus do cherai 6rs a potom cherai ferry na fort kochin.
Cesta spat bola ok aj ked som uz toho mal dost lebo ten autobus bol fakt unavny. Ked to vezmem cesta nas tam stala asi 1 euro tak to je v pohode  plus kokosy dalsie euro….

Tento obsah bol zaradený v India. Zálohujte si trvalý odkaz.

Pridaj komentár