Chiang mai


Keďže sa blížil Čínsky novy rok tak v Chiang mai boli všetky hotely a GH obsadene takže sme mali čo robiť aby sme niečo našli. Na prvú noc sme našli izbu za 250 bathov ale bolo to asi najhoršie v čom sme kedy spali. Na druhy deň sme našli skoro ráno voľnú izbu za 300 bathov tak sme sa tam hneď zachekovali a zaplatili 300 bathov s tým že izba ešte nebola uprataná tak nám povedali aby sme prišli za 3 hodiny čo nebol problém keďže to bolo cez cestu. Samozrejme ako to chodí po 3 hodinách s veci zmenili a izba už nestala 300 bathov ale 400 pýtam sa jej kde je na naša izba c 204 že už nie je že už mame inú s klimatizáciou (kto potrebuje klímu keď je vonku 25 st ) a že ta stoji 400. Proste kartu kde som sa ráno zachekoval zatrela bielitkom a poprepisovala . Izba bola voľná lebo pred nami sa ten človek odchekoval takže sme videli že reálne niekto z nej odchádza a skontrolovala si objednávky izieb. Proste v Thajskuj e to normálne že niečo zaplatíte vopred ale to neznamená že to dostanete.( a toto sa tu stáva národným športom )

Takže naša izba bola nakoniec pre 3 ľudí jedna dvoj lôžková posteľ a jedna 1 lôžková.

Keďže stále som sa necítil ok tak som išiel do nemocnice nech ma vyšetria. Išli sme do najväčšej nemocnici v Chiang mai Rai.

Na recepcii som povedal že chcem vidieť doktora tak sa ma opýtali že čo mi je tak som sa tam hneď zaregistroval dali mi kartičku (niečo ako karta poistenca) a poslali ma k pultu ktorý bol na druhej strane haly ..tam 3 vysmiate sestričky si zobrali papier ktorý som dostal a posadili ma a že mam čakať. Po 5 minútach ma zobrala sestrička na vstupnú prehliadku odmerala moju výšku ,váhu tela, teplotu tela tlak a pod . Zase náš posadila po 10 minútach prišla s hrbou papierov a doviedla nás k doktorovi ktorý si ma pozrel popýtal sa čo mi je počúval moje pľúca priedušky niečo sa mu nezdalo tak ma poslal na röntgen a test pľúc . Takže zase sestrička nás poslala na röntgen kde na s už čakali takže hneď som vbehol do röntgenovej kabíny, ako som vyšiel povedal zamestnanec aby som počkal chvíľku že skontroluje röntgen či je v poriadku ….samozrejme založil do röntgenu malý röntgenový list číže tam neboli cele pľúca tak sme to museli zrengenovat znovu. (asi som moc veľký na ich RTG )

Sestričky nás už čakali s tým že ešte mi urobí dychci test s tým ze mam fuknúť do trubky ktorá bola pripojená k počítaču kde keď som fukol jej vyskakovali všelijaké čiarky. Ako sme vyšli von sestrička nám oznámila že doktor tu bude až o 13 . takže som sa opýtal či sa môžme isť najesť ,odpoveď bola jasná že áno že mame prísť po 13 (doktor mal obedňajšiu prestávku ). Po obede sme asi po 10 min čakaní šli do ordinácie kde doktor povedal že všetko je ok že mi dá antibiotika a nejaké lieky proti kašľu a iné lieky (už si nepamätám)

Takže sestrička nás odviedla k okienku stým že tu mame zaplatiť 90 eur a vydali nám lieky .

Po 2 hodinách (aj s obedom ) strávených v nemocnici sme sa vydali na hotel

Potom sme ďalšie 2 ½ dna strávili v hoteli ja som sa liečil a Sasa ležala pri bazéne a čítala si knihu. Večer sme odchádzali o 23.00 z Chiang mai do BKK autobusom.

Tento obsah bol zaradený v Thajsko. Zálohujte si trvalý odkaz.

6 reakcií na Chiang mai

  1. Jenny povedal:

    Call for webinars on PHP and web denmlopeevt Just wrapped up a call working on our webinar schedule for the year. a0We’ve got a bunch of ideas but we’d like to also get your input as well. a0Yes, I know y’all want ZF2 webinars. a0We have that down. a0I would also like to do an HTML5 and mobile webina

  2. reinerquotes.com povedal:

    Kudos! What a neat way of thinking about it.

  3. Raymond povedal:

    Shes 19 years old. This is a Jr. race. She can improve a lot in 4 years. But the main raoesn we are interested Joey is she is gorgeous and a world class athlete. Dont be jealous!!

  4. Xiriz povedal:

    feel free to share the checklist. Please also post your suonsetiggs for changes in the comments section below or send them to me at the email address shown in the About page of the blog.

  5. I together with my friends appeared to be following the best tips and tricks from your website and so immediately I had a horrible suspicion I never thanked the website owner for them. My people are actually as a result passionate to see all of them and have very much been enjoying these things. We appreciate you turning out to be well helpful and for opting for some decent information most people are really desperate to learn about. My sincere regret for not expressing gratitude to earlier.

Pridaj komentár