Fort Kochi

Na jogu chodim rano na 7.30 s tym ze hodina trva do 10.30 a je to s ranajkami.  Potom volno aj ked je to dost tazke na kondicku 2,5 h jogy. Mesto fajn plno starych budov stale sa da nieco pozerat. Dnes som si vybavil indicku kartu a prestahoval sa do noveho ubytka sice za 400rs ale je to omnoho lepsie sice byvam u moslimov  ale vyzeraju v pohode. Tu vsetci ziju pomiesani krestania muslimovia hinduisti ako na penangu v malajzii take multi nabozenske mesto.
Sajji ma dnes na joge moc vychvaloval ze som az moc advanced a ze budem mat problem najst pre mna dobru jogu lebo ze vsetko je to joga pre turistov.Uvidime ja sa nikam neponahlam kondicku mam aj tak slabu cize shanti.
Zo stavou je tu pre mna tazsie lebo k vsetkemu ide ryza a vyrobky z muky cize to moc nemozem. Tak si budem robit sam salaty a pod.
Inernet na sim karte som tazsie rozbehal lebo oni tu maju wcda a nie gsm cize mi islo iba 2g a nie 3 g ale predajca bol ochotny vstko vyriesil.Minuta volania stoji 1 rupiu co je fakt malo pri prepocte

Dnes pofotene centrurm Fort Kochin.Kupil som si zeleninu a robim sam zeleninive jedla lebo tu do vsetkeho davaju ryzu alebo muku.Vyskusal som Bitter melon (sk tekvicka horkasta tusim) je to fakt strasne horke vyzera to ako nepodarena uhorka ,musel som to jest s chili omackou aby som necitil tu horkost inak som nasiel na ulici take zeleninove kocky ktore tam vyprazali som si zobral na skusku 4 ks za 24rs okostoval som jednu a boli fantasticke stiplave tak som zobral hned dalsie 4 ks. Internet na ubytku o nicom cize musim pouzivat svoj ale nevadi da sa to zvladnut. Joga v pohode musim sa pomali rozcvicit.

Tento obsah bol zaradený v India. Zálohujte si trvalý odkaz.

1 reakcia na Fort Kochi

  1. juraj povedal:

    super – drzim ti palce a citam ako sa ti dari 😉

Pridaj komentár