Kanawa- Bali, Ubud

Odchod z kanawy bol podla planu taxikar nas cakal na jetty cize sme sa nemuseli zhanat po odvoze hned jedna holandanka sa k nam pridala, kedze isla tym istym letom na bali ako my. Vyhlad z lietadla na komodo a okolote ostrovy ako z rozpravky videli sme aj kanawa ostrov co bol asi este krajsi ako z pevniny.

Na letisku na Bali nas uz cakal s menovkou odvoz ktory sme si dohodli pred tyzdnom za rozumnu cenu /250 000idr letisko- seminyak- ubud/ lebo vsade chceli okolo 500 000idr. V seminyaku sme mali odlozeny velky kufor kde sme si iba prehodili zopar veci a sli sme rovno do ubudu. Sofer bol velmy mily a prijemny az na to ze v indonezii asi nikto nevie jazdits autom, vsetci jazdia iba na jednom alebo na dvoch prevodovych stupnoch, rozbiehanie do kopca na dvojke je normalne aj ked ventili idu vyskocit z motora. Cestou sme sa zastavili na Padang MASAKAN/ jedlo zo sumatry/ tak sme pozvali aj sofera a za 88000idr sme sa najedli vsetci traja aj s napojmi,Co sa zdalo zadarmo oproti cenam na kanawe kde jedno jedlo stalo cca 70 000idr.
Kdze som si nainstaloval Gps navigaciu do telefonu tak sme nasli vsetko a hned.
Manzelka znovu vybrala vynikajuce ubytovanie / na trip advaisore a a booking.com/ sa da toho najst dost/ Suka’s home stay  je novy bad and breakfast ktory je v zahrade kde su 3 bungalovy vkusne zariadene v bali style cena je 250 000idr s free wifi s ranajkami ale bez bazenu /nepotrebujem sa kupat v chlorovej vode/ .
Majitelka nas privitala velmy prijemne  mila osoba motorku nam pozicia za 50000idr / na ulici chceli 60/ vybavi landry asi nie najlacnejsie ale sme bez starosti.
Ako to vyzera transport je tu asi najvecsi biznis snazili sme hned najst dopravu z ubudu do besakih a odtial do amedu a vsetci na davali cenu 700 000idr co je vela tak sme nakoniec natrafili na chlapa co dal tel c a ze nam to urobi 450 000 co sa mi zda fer cena s tym ze navsivime cestou besakich a nemusime si poziciavat motorku a ist tam sami/listok na bus osoba ubud amed stoji 150 000idr/ cize usetrime cas .

Kedze sme zvyknuty na hydinu a hlavne na kikirikanie kohuta tak nam moc neprekaza kikirikanie ktore sa rozlieha po tejto casti ubudu. Po uliciach bolo vidiet ze v ubude boli velke ceremonie vsade boli vidiet misky ktoe sa davju ako obeta pri puji. Vela obchodov pozatvaranych kazdy oslavoval. V kazdom dome su z kamenov vytesane male chramiky do kamenov a vyzera to ako keby kazdy dom bol chram.
Prvy den v ubude len take lenosenie teplo bolo riadne ale aspom sme sa isli  ajest do dewa warung /velmi dobre jedlo za rozumne ceny/ zaplatili sme 85 000 idr ale vtom bolo dva dzusi salat dve hlavne jedla dve kavy a este zakusok a viac sa do nas nevpratalo potom uz len relax.
Po prvom dni stravenom v ubude nechapem kvoli comu sem ludia chodia ale asi tobudu predrazene nakupy.
Uvidime co bude dalsie dni.

Tento obsah bol zaradený v Bali 2013. Zálohujte si trvalý odkaz.

7 reakcií na Kanawa- Bali, Ubud

  1. Markoff povedal:

    hahah, presne rovnaky dojem z ubud som mal aj ja, preto som tam ani nespal a po par hodinach siel prec, kamos tam ale bol a vravel ze na motorke je okolie prijemne, ale dedina samotna je turisticka bieda akurat obchod a kaviaren jedno na druhom plus predrazene ubytka, podla mna by bolo inak daleko zaujimavejsie jazdit si na motorke nez sa nechat vozit

  2. Wewe povedal:

    I love eating loads on hioadly! I can never understand people who say they don’t eat when it’s hot – or maybe that’s just in England when it’s not hot most of the time! Jealous you were in Ubud, I absolutely loved it there. x

  3. car insuerance povedal:

    This is crystal clear. Thanks for taking the time!

  4. viagra online povedal:

    Me dull. You smart. That’s just what I needed.

  5. agen teen adult povedal:

    What’s up, this weekend is fastidious in favor of me, as this
    moment i am reading this enormous educational
    paragraph here at my home.

  6. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a co-worker who had been doing a little research on this.
    And he in fact ordered me lunch due to the
    fact that I discovered it for him… lol. So let me reword this….
    Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to discuss this matter here on your site.

Pridaj komentár