Manikaran


Po 4 dnoch v posteli v Manikarane mi je lepsie. Vcera prisli aj chalani z hor, lebo tam nasnezilo a pocasie sa zhorsilo. Budu tu asi 2-3 dni. Kedze sa necitim v  100% stave, tak zostanem zopar dni dole a hore pojdem pozriet neskor. Chcel som spravit kratku vychadzku do Kasolu, ale hned mi dosli sily, tak som sa otocil a siel sa radsej vyhrievat na balkon.

Tento obsah bol zaradený v India. Zálohujte si trvalý odkaz.

8 reakcií na Manikaran

  1. Danielly povedal:

    Cau Kybi,drzim ti palce (alebo radsej nohy ???)., Napis kedy pdjoes cez PO a kam planujes ist z PO. Rad by som sa aspon trochu s tebou zviezol. Tak sa zatial maj. A hor sa do pripravy.PS: Nezabudni si pribalit klasicku Slivovicu a mozno aj viac flias, lebo tu ti cez BLOG neposleme. Tak sportu zdar a extremnym bikerom zvlast.

  2. Angeli povedal:

    Maria hovored:dažasnfd to fakaz predrodnfd,prekre1sny aj ze1hadnfd.Dovolenka našedch snov,fotenie sa ste1va hrou.Je to radosť pre oči,svet sa stebou zatočed.Predroda je tam čarovne1,každfd kameň zeymsl ma Aj keď len cez tieto ze1bery,videli sme kus ne1dhery !VA:F [1.9.22_1171](from 5 votes)

  3. Now I’m like, well duh! Truly thankful for your help.

  4. Catarina povedal:

    I took part on the retreat in Btaislava-Karlova Ves (21.-23.6.2011). It was wofuerndll! Thank you Father James and Mary. i admire you for what you do. You travel the whole Europe to bring JESUS, the Truth and Love to us.You are doing a great job!!!wish you both lots of Blessings from our heavenly Father.thank you for everything you have done for me.Petra R.

  5. Náhrdelníky povedal:

    I really like looking through a post that will make men
    and women think. Also, thank you for allowing for me to comment!

  6. Bola povedal:

    Zkus prosim te joednu napsat clanek, ktery by byl zalozen na realnem zaklade.Zamenovat Nova SuSi za Nova Susi Q! To je celkem kumst. A hlavne SuSi Q ma trosku jine cilove zamereni nez SuSi. Skolaka zamenovat za nejake kridlo, ktere je neco mezi speedgliderem a normos kridlem… I proto ho uvadi firma Nova jako Special Glider.

Pridaj komentár