Singapur

Cesta do Singapore bola v pohode az na vystupovanie a nastupovanie na malajskych a singaporskych hraniciach ….vystupili sme na Ban San a metrom isli do hotela. Trochu sme bludili okolo hotela, lebo v Singapore maju znacene ulice trochu inak, ako sme zvyknuti …takze po pol hodine bludenia sme sa dostali do hotela, ktory bol ok. Platili sme 35 SGD, co bola dobra cena za jednohviezdickovy hotel, ale bol som zaskoceny, ze tam nemali free wifi pripojenie …. V Singapore sme chodili mestskou dopravou – metro a autobusy …… vecer sme isli do mesta sa pozriet na nocny Singapore …vystupili sme na City Hall a ten pohlad bol nadherny – vsetky mrakodrapy osvietene, vsetko upravene, aj stromy nasvietene, proste kusok Europy v Azii ….

2. den
Kedze som nemal kameru, tak hned na druhy den som si ju isiel pozriet … v Singapore maju elektroniky velmi vela, takze keby som nevedel, co chcem kupit, tak sa zblaznim. Mal som vybraty malo pouzivany typ Sanyo HD2000 (kamera full HD a fotak 8mb v jednom), takze som behal po obchodoch a pytal sa na presny typ a nemusel som stracat cas zbytocnymi recami ….ponuky boli rozne, niektori hovorili ceny s DPH, niektori bez, snazili sa dostat turistov …nakoniec som si ju kupil na Orchard road … ale keby som to vedel, objednam si ju cez net na SK a bolo by to jednoduchsie a pohodlnejsie …..takze uz mam svoju vlastnu kameru a mozem natacat a fotit … kedze to je dost vysoka kvalita zaznamu, hned som si kupil aj 500 GB HDD, aby som to mal kde ukladat …. ako som kupil kameru, tak som unaveny po celodennom behani po obchodoch isiel na hotel ….

3. den
Rano som hned isiel vyskusat kameru do mesta a pofotit zopar obrazkov. Pozreli sme Clark Quay, CBD, Chinatown, Little India, a potom som uz bol vcelku unaveny a isiel som na hotel … cestovanie po Singapore bolo jednoduche, lebo siet metra je vybudovana vynikajuco a listky stali asi 1,2 SGD, cize to je ako v BA (zial len cenovo ) …..dorozumiet sa v Singapore nebolo moc komplikovane, kedze vacsina tam hovori anglicky…..Zivotna uroven je dost vysoko a vidiet, ze tam zije dost bohatych ludi

4. den
Rano sme sa naranajkovali a isli po veci do hotela a pomaly sme sa metrom vybrali na letisko ….odlietali sme z budget terminalu do Hanoia …pri checkovani si od nas pytali viza, ktore sme nemali, mali sme iba doklad, ze si ich budeme pytat pri prilete… vsetko prebehlo ok …..

Tento obsah bol zaradený v Singapur. Zálohujte si trvalý odkaz.

Pridaj komentár